söndag

ja det har varit lite dåligt med bloggande nu men det har varit så fint väder så jag har inte hunnit, men en liten uppdatering ska bli.

under veckan som har gått så har jag väl inte gjort så himla mycket, tagit det lugnt.

I torsdags så var jag i blge med syrran :) himla kul :) köpte en top, en kjol och en bh. riktigt nöjd.
När vi nästan va i blge så säger hon att hon aldrig har kört i blge. och jag får panik:P haha men det gick faktiskt riktigt bra! lyckad dag med andra ord!

Fredag: Gjorde inte mkt på dagen men vid halv sex så kom lina, josephine och yvonne och hämtade mig, skulle till djurås och handla mat för att vi skulle tälta i stålis:) Kom hem och gjorde sallad och packade ner tält och allting, åkte båt över till stålis och badade. Slog upp tältet och jag trodde att jag skulle dö, alla 3 var täckta med knott. jag trodde inte att jag skulle palla att sova där. det va ju fullt i tältet oxå. men efter många om och men så satt vi i tältet och käkade våran läckra sallad :P pratade om allt gjorde vi oxå :) låg i tältet i några timmar tills det började blixtra och åska så inihelvete, bestämde att vi skulle åka hem och sova i lillstugan istället, så det var bara att plocka ihop allting och ta ner tältet klockan 00.00 ungefär:P åkte hem och satt och spelade kort och pratade till halv 4 ungefär. sen låg i 3 i en liten säng och fortsatte att prata och skratta :P grät gjrode jag oxå :P haha. men det var verkligen en lyckad kväll/natt! :) måste göras om.

sen har jag väl inte gjort så mkt. såg på repmånaden igår och gick och la mig. va ganska så trött:P

men jag ska försöka uppdatera lite bättre. puss<3

RSS 2.0