..

det känns som att jag har gjort något fel men jag vet inte vad det skulle vara. jag hoppas att det inte är så<3 


lagfest!

igår va det lagfest för hela slanten! hur kul som helst verkligen och jag dansade som aldrig förr :D så sjukt kul!
men idag mår jag som jag mår, men det var det helt enkelt värt :) jobb imorgon igen :)


känner att jag kan fälla en tår när som helst :(

lördakväll

och jag sitter här i min ensamhet och väntar på att hämta mamma och pappa senare ikväll :) får se när det blir.
har inte gjort så speciellt mycket i helgen, var i blge och falun igår. sen idag har jag inte gjort mycket alls.
men imorgon ska jag nog till Vansbro med Mamma Pappa och Niklas! :) får se om Jimmy ska med. det blir nog skoj :)

nej nu ska jag nog slå på tvn och kika på 300 :)

puss så länge<3

helgen är över..

och det är väl ganska trist tycker jag. men jag har iallafall hunnit umgåtts med min darling! :) blir inte så mycket på dagarna nu när jag jobbar 7-4. men det är livet så vi får ta igen det på helgen:)

veckan som kommer blir det att jobba och kanske åka till Vikarbyn på tisdagen och på onsdagen blir det att gå på hockey med Niklas, Stefan och Annelie :) blir nog skoj. kommer va helt slut dan efter men det är väl sånt man får ta!

idag vet jag inte vad som händer, Niklas kanske kommer hit en sväng och gör mig sällskap, det beror på om han har tid. vi får väl se.

nej nu ska jag kika vad det är på tv :)

puss<3

A man without a woman is like a head without a brain. :)

I wish

snart blir jag gaalen!

imorgon så ska jag och Jimmy dra till bojsen och jobba lite :) ska bli kul med lite nytt jobb och nya människor! men jag hade skitkul med Muppa oxå :) så jävla skön gubbe alltså :P hade kommentarer på allt! och då menar jag allt. inte en dag utan att man skrattade så man grät :P får nog jobba med honom mer under mina 4 veckor som är kvar och det blir bra :)

snart måste jag göra något åt mitt hår oxå.. hon ska få göra vad hon vill med det, okej inte vad hon vill men nästan! vill kunna göra något med det men som det är nu så går det inte så speciellt bra.. trött på det heter det! men det ska det snart bli ändring på!

snart är det Idol oxå. får ju inte missa det, det är ju nu i början som det är kul! :)
nej nu ska jag sluta.
puss

it's hard to miss you like this

andra dagen på jobbet är klar och det känns bra! har gått bra idag och jag har jobbat med en som heter Mattias, en lärling från falun. men nog om jobb nu :P

ikväll blir det Idol men innan det så är det duschen som gäller! gaash så skönt det ska bli :D

nog för idag :)


I wish I could be close to you and feel your every move and feel your body next to mine <3

.

känner mig väldigt deppig. beror nog mestadels på att jag är trött, har ont i benen, har ingenting att göra, saknar Honom (redan), ja nu har jag nog fått med allt. men nu jag ska skriva lite om hur jag känner. :)

vet ni vad min största önskan är nu?
nej det vet ni troligen inte men det är att jag fick bo med det Finaste jag har i en egen lägenhet så jag fick ha Honom i närheten. För nu när jag ska sova själv så är det ganska omöjligt om jag ska vara ärlig. det saknas någon i sängen, han som alltid ska ligga tätt intill och hålla om mig. Känner mig så otroligt trygg med hans armar runt mig. När jag är själv så saknar jag honom hela tiden! Och jag kan säga er att det går inte en minut utan att jag tänker på honom, han är i mina tankar dygnet runt! Och när våra läppar möts så är jag verkligen i himmelriket, det går inte att förklara känslan som jag får, känner mig bara så lycklig och de tankar som snurrar runt i huvudet är bara happy thoughts :) är det det här som är kärlek? isåfall är det bästa som finns och jag kan aldrig få nog av det! jag är så otroligt kär så det inte finns ord till det! :) Jag Älskar Honom Mest Av Allt<3
Jag vill leva resten av mitt liv med Niklas Persson! <3

friday!

och jag sitter på pappas jobb och väntar på att jag ska åka och hämta mamma på hennes jobb. sen blir det hem och duscha, se på fotboll och äta TACOS :D mums!

nej jag har inget mer att skriva så jag slutar här och nu. :) pusspuss<3

torsdag

och jag är fortfarande inte frisk! blir galen på det här snart! men imorgon ska jag iaf åka till blge och hämta mina målerikläder för på måndag ska jag ut på praktik med Jimmy :) kommer nog bli great!

men nu till det jag skulle skriva, får lov att avreagera mig här om ni ursäktar! men jag blir så jävla irriterad och förbannad på folk som bara tror att man kan sticka iväg och allt kommer lösa sig! är man så jävla feg att man inte kan stanna när det skiter sig? fy fan! jag fattar det bara inte! jag hoppas att du är nöjd iallafall.

men jag tycker synd om honom för du var allt för honom. men somsagt jag hoppas att du är nöjd.


passar på..

när det är paus i det program jag ser på :)
kan ju berätta om min dag och det blir väldigt kort för den har varit ganska lång och tråkig, har mest suttit vid datorn och tvn. Men det mest händelserika idag var att jag åkte fram och handlade :) så då kan ni ju tänka er hur rolig min dag har varit! får se om jag blir hemma imorgon med. vill ju bli så frisk som jag kan bli!

och i helgen ska jag och min darling ha myshelg! vi ska se på massa filmer och bara mysa :) det ser jag fram emot! :)

nu börjar det,

puss

RSS 2.0