a

min dag har varit helt värdelös! mår som ett lass skit, ingen skola idag ingen skola imorgon.. får lite trevligt sällskap imorgon iaf :) charlie kommer hit! någon som får en på bättre humör nu när man är sjuk.

och jag vill säga att jag älskar dig Niklas Persson! glöm aldrig det <3


illailla

what did I say that went wrong?

lördag!

lördag idag och jag vaknade upp bredvid min älskling :) dagen kan inte börja bättre!
låg och slöade en stund och sen gick vi in och käkade frukost och sen hämtade mamma mig:)
ska ju till Säter idag och umgås med några av tjejerna! ska bli riktigt trevligt =)
sover kvar där och åker hem imorgon tror jag om jag kommer hem vill säga :P

nej nu ska jag kika vidare. kände att jag fick lov att uppdatera lite :)
pusspuss

Niklas Persson, you mean the world to me<3

onsdag

nu är det bara torsdag och fredag i skolan sen är det äntligen helg! vet inte vad jag ska göra men det visar sig väl. 
har satans ont i benen oxå. hade ju som sagt fotbollsträning igår och det känns idag kan jag lova! Först sprang vi 5 km som uppvärmning sen blev det snöfotboll och snörugby! skitkul verkligen :D känns som att det finns ett litet hopp om att det kommer bli ett lag till sommarn iallafall :) hoppas verkligen på det! är så taggad på att spela fotboll nu så det är inte sant! nog om det.

skolan idag gick rätt hyfsat. gjorde klart mitt nationella prov i matte så nu är det bara att vänta och se hur många poäng jag fick! vet att jag får ett klart G iaf och det känns så bra! nu tänker ni säkert att ett G är väl lätt att fixa men jag har haft svårt med matte sen jag började högstadiet. kanske berodde på läraren jag vet inte. men jag är stolt över mig själv nu att jag har tagit mig igenom matten! :)

Imorgon blir det att vara i Kvarnsveden hela dagen och jag kan ju säga att jag inte är det minsta sugen på att vara där. Fredagen blir oxå spenderad där :( men det är bara att bita ihop!

nej nu ska jag bege mig :)
pusspuss


23/3

nu snart bär det av på träning i snön :) ska bli riktigt kul faktiskt! det kommer bli drygt känner jag på mig!


.

hate living without you
Dead wrong to ever doubt you
But my demons lay in waiting
Tempting me away
Oh how I adore you
Oh how I thirst for you
Oh how I need you

please, never walk away from me<3

onsdag

sitter i Rista och ska snart se på sista sagan om ringen :) sen blir det att sova här inatt igen :)

Livet är på topp just nu! Mår så himla bra och jag trivs verkligen med mig själv! ville bara säga det :D
fick en lektion av Mikaela idag på matten hur det är att vara bipolär och var det innebär! ganska intressant faktikst. jag tror inte att jag skulle klara av att leva med den sjukdomen, men det kan hon och hon verkar må bra av det när hon är manisk!

imorgon ska jag till kvarnsveden och jobba och jag är inte alls sugen på det. men det måste göras och jag hoppas verkligen att Madde kommer imorrn oxå för jag vill inte jobba själv igen.. det är ganska tråkigt att inte ha någon att prata lite skit med. Hoppas på det bästa :)

nej det var allt för den här gången :)
hade
pusspuss<3

dålig fantasi

som ni kanske märkte i dom senaste inläggen så var det Niklas Persson som tog tag i mitt bloggande och det var ju bra :)
ska fösöka att komma igång igen men jag har vissa perioder där jag inte alls kan skriva och vissa där det inte går att sluta. men jag ska försöka :)

ikväll blir det iaf träning och det behövs kan jag lova! Måste röra på mig nu..
sen kommer Niklas hit och ska sova här :) börjar 12 imorrn så vi tar en sovmorgon och sen drar vi på kupolen en sväng tror jag. inte ofta han vill dit men nu är det han som ska ha en keps så =)


sitter och skriver berättelse och jag har kört fast totalt! och den ska vara inne imorgon :S får se om jag hinner klart idag.

Victoria

HICKETIRAPFJÄRT

Måste tillägga att i vareviga mening och andetag så lä ja hicka/rapa/fjärta eller båda 3 samtidigt =) god natt en *hick rap* gång/persson

Stenen är sängen

HÖLL PÅ ATT RAMLA AV STENEN SOM VA EN SÄNG =) NATTI NATTI/ PERSSON THA GANGSTA SOFTER HIPPETIHOPP 4-LIFE

helg och dålig uppdatering

jaja jag vet men jag har verkligen inte haft någonting att skriva och det har jag inte nu heller men jag måste ju skriva några rader. eller hur:)

bor hos Niklas nu den här veckan :) and it feels good :D
jag mår så himla bra när jag är med honom! :)

kan ju säga att han har lagat mat till mig :) mästerkocken som bara kan fritera och steka (Y) men det smakar bra iallafall :)

puss<3
Niklas <3




Cha Cha "Perssonboy" Det är persson om ni inte visste ?=) här alla godingar =) Ja idag har jag bowlat och kekat tacos... Vart inte "Skaldjursplatå" =/ Men men va ska man göra?  Jo idag så såg jag en sådan jätte mega hockey-b*g... Hans stjärt puta så iniåh-vete, fattar bara inte va dom har för problem ibland =D. Jo såklart så pajja jag fingret, stuka de på typ 100 ställen, sen kom de 3 ambulanser och 4-5 polacker och fråga va som hände, ja bah "typ vadå? va säger du? jag halka bara!! Jag bah: Säg vem de fucking va som smörjde in banan." Polacker dom fatta nada zero nothing, de enda dom fråga va om de växte blåbär här. Jag svara vadå blåbbär, de enda du hitte nu ä la harklutte å varggödning. Just fan drack ÖLLL också =) sjujäla göttans hä va då efter böwling å ambulans plus polacker, skulle vilja träffa sådan arter vareviga gång ja ska te mig en ÖLLL =)

MÅSTE TILLÄGGA ATT VICTORIA EHRILNG ÄR EN SJULÄLA BRUD TE Å VA SÅ HET SÅ MAN KAN STEKA BACON OCH ÄGG PÅ NA<33333

Nej nu är jag pömsig, ska krypa till kojs och hoppas på att mor min kommer med välling snart, nattinatti sötnötar.

Persson: over'n'out!

party!

är taggad som fan nu!
för ikväll är det feeeest!! :D:D
OCH JAG LÄNGTAR :)

och imorgon kl 12 ska jag vara hos frisören :) på tiden nu!
ska bli så skönt att få göra nått med mitt hår nu. :)

nej nu ska jag prova kläder :D

pusspuss<3


?

Vad gör jag för fel?
Gör jag nå fel?
Hur är det egentligen?


Kan bara säga att jag saknar dig så otroligt mycket nu,
och jag vill att du ska komma hem och vara här hos mig<3

2/3

idag fyller Jonna 18 år och jag säger grattis till henne för 3:e gången nu :)

vet inte vad som händer idag, kanske ska vara med Lina men jag vet inte om hon kommer hit eller hur hon gör. Jag har då ingen skjuts nånstans och det suger lite faktiskt. Men jag får väl röra lite på mig:) Funderar på att åka på kickboxning ikväll och köra gärnet! men jag vill ha någon med mig så jag ska höra runt lite.

ja och det här lovet kommer bestå av saknad.. Niklas åkte nämligen till Hallsberg och jobbade igår. Han kommer hem på fredag eller söndag, han vet inte än. kände bara att jag ville gråta när han ringde och sa att han skulle åka och jobba redan samma kväll. träffade honom senast i fredags och mindre än 5 minuter igår så jag kommer dö av längtan nu alltså!! Men för att inte tänka på det för mycket så ska jag hitta på massa saker att göra:) men tänk vad glad jag kommer att vara när jag får träffa honom! min baby :) <3

är faktiskt lite sugen på att åka pulka:P har inte gjort det på nått år tror jag och det är illa :S vill åka skoter oxå :P
nej nu ska jag fortsätta kolla på datorn sen ska jag ringa Lina om hon inte svarar på mitt sms snart :)

puss på er!

N<3

RSS 2.0