:)

kul kväll igår :D lina gör min dag ! puss på henne

snart ska vi åka till henne tror jag :) men först ska hon övningsköra så håll er inne ;)


!

jag tror att det blir bättre,
jag hoppas :)
och jag hoppas verkligen att allt kommer bli som vanligt sen
jag skulle må så bra
och det vill jag verkligen göra
ska sluta tänka så negativt nu
se framåt och hoppas på det bästa
det är det jag ska göra nu!
ska skita i vad alla tycker
för det går inte att ändra på någonting nu
och det var fel det var det
men finns ingen återvändo nu
bara att glömma och gå vidare!

tisdag

-25 ute och det är inte speciellt kul. känns inte som att man kan gå ut.. men jag ska till Lina idag iallafall:) längesen nu.. men det blir kul :D

everything has changed and it sucks

snö

nej nu ska jag ut och skotta...

like ice

det är en sak som jag inte förstår,
hur kan du säga en sån sak när du inte ens menar det?
nej men inget ska förstöra det här
nej eller hur
allt kommer bli som vanligt sen
jag kan säga dig att det kommer det inte bli
och jag tycker att det är förjävligt om jag ska vara ärlig
det suger verkligen
tycker att det är ganska så dålig stil att inte höra av sig på så lång tid
känns som att allt du har sagt bara har varit någonting som du måste säga
bara för att jag ska tro på det
och det gjorde jag
men nu vet jag ju hur det egentligen är
allt jag kan göra är bara att hoppas

och om du läser det här så tror jag att du vet att det är dig det handlar om
och jag hoppas att du gör nånting åt det.
att du åtminstone hör av dig.
för jag vill inte att det ska vara såhär
jag vill ha det som det var
du är den jag kan prata om allt med
och jag vill att det fortsätter så
<3


fly like you do it

I don't know how to start
But I feel like shit
I really do
And I don't know what to do
I'm sorry
I really am
And that's all I can say
What else can I do?
Please


.

idag kommer syster och anders hit! :) har längtat!! Jimmy och Nennu kommer oxå tror jag :) kommer bli riktigt trevligt :D

igår var jag iaf i blge med ann och josephine, MYCKET folk kan man ju lugnt säga, köpte en tröja, trosor, festlinne, liten väska och nagellack.
nu ska jag blåsa håret och börja fixa mig :)
<3

annandag jul

ska snart åka till blge med faster :) ska hämta josephine som jobbar tror jag :P
får väl se om man gör nå fynd, vore väl kul :)

det var meningen att syster och anders skulle komma hit idag men det blev inte så synd nog..
men dom kommer imorrn iaf :) då blir det julafton igen :D gilla!

puss<3

one day

1 dag kvar till jul och jag har fortfarande ingen julkänsla :s hoppas den kommern när jag ska pynta här hemma:) jag ska ställa ut tomtar, hämta granen, och ta fram alla julgranssaker:) hoppas att jag får en julkänsla då!
ikväll blir det nog en uppesittarkväll med pappa och 3 bingolotter :D haha flera år sen man spelade bingolotto men man får hoppas att man vinner =) en bil kanske, eller 1 miljon! skulle inte sitta helt fel :P

just nu sitter jag och äter frukost, 2 mackor med ost på och kall oboy och lyssnar på musik på högsta :D själv hemma I like it!

there are things that you don't know
and it really sucks
because if you knew them
everything should be
different by know

2 dagar kvar

tisdag idag och det betyder att det bara är 2 dagar kvar till julafton :) har ingen riktig julkänsla men hoppas att den kommer snart iaf :)

på schemat idag står det städning av mitt rum och det ser jag verkligen inte fram emot.. vill till blge oxå men vi får se hur det blir med det.

har inget mer att skriva nu..

puss<3

härliga måndag!

första dagen på jullovet och det är underbart! :D har varit i Djurås med mamma och handlat :) hittade det jag skulle ha iaf och det va skönt.

dagen blir nog ganska så lugn, ska väl hjälpa mamma att städa och pyssla lite:) det är ju bara 4 dagar kvar till jul :) har inte nån julstämmning direkt men jag får hoppas att den kommer så småningom.

puss!

helgen

ja helgen har varit allt annat än lyckad måste jag säga!
i fredags så var jag bara hemma vilket inte var så kul men lördagen tog igen det kan jag lova :)
vi åkte till Malin i Leksand vid 4 och började städa direkt när vi kom dit eftersom att det skulle komma folk vid 6. stress stress. men när alla hade kommit så var det full rulle! vattenpipan kom fram och gick laget runt flera gånger! sen körde vi "jag har aldrig" och det gick ju som det gick. skulle nog aldrig ha druckit det där känner jag nu :P men vid 1 ungefär så drog vi ner till sibylla i omgångar för att få lite käk. jag kan ju säga att jag gav upp att köa ganska så fort för det ar ju iskallt! jag och Zebbe ringde efter skjuts och åkte tillbaka till malin, men där var det ju ingen hemma och så var det låst så vi fick lov att åka tillbaka och hämta nyckel och dom andra som skulle hem till Malin. väl hemma hos malin så gick vi och la oss ganska så direkt vilket var skönt!
jag, Zebbe, Malin och lukas sov inne i Malins sovrum och Lina och josephine sov i bäddsoffan i vardagsrummet:)
haha inte kunde jag sova heller på grund av flera anledningar ;)

vaknade först 8 idag av malins larm eftersom att hon skulle spela match vilket hon inte var så sugen på :P
somnade om och vaknade 10 kanske. och när Lukas kommer upp frågar han om jag fick lite Black Mamba inatt! hahaha!! men men.. städade och gick till tåget 20 över 12 typ, men en jätte huvudvärk.. men det är smällar man får ta när man ska ligga på topp :D

jaja jag kan ju säga att det var en grymt rolig kväll igår iallafall! tack alla som gjorde den! :)
nej nu ska jag äta lite :)

pusss
/victoria

jullov :D

jaha då har man jullov nu då! såå himla sköönt :D:D det första jag gjorde när jag kom hem var att lägga mig i soffan med en vetekudde och såg på tv, somnade efter det kan jag säga. mamma väckte mig och sa att vi skulle äta efter sisådär 1 timme kanske :) riktigt skönt! och nu sitter jag här och är relativt pigg :)
blir att vara hemma ikväll. skulle egentligen till Rättvik med Malin idag men jag har verkligen ingen ork. Blir att åka till henne i Leksand imorrn istället och festa loss ! :D haha ska bli grymt kul! hört talas om att det kommer bli mycket folk :D kommer bli great!

nej nu ska jag vara lite social med mamma & pappa :)
ha en underbar kväll :)
pusspåer<3

vic

sitter hemma hos Josephine och pratar om allt möjligt, ska väl snart dra ut på en sparkrunda :) får se vart vi tar vägen :)

skolan idag var ganska skön, träffades först och åt lite tårta och hade det trevligt! sen hade vi matte och idrott sen slutade vi :) och imorrn är det VOLLEYBOLL :D:D vi kommer troligen inte att vinna men vi kommer ha kul iaf :D

på fredag blir det skolan en sväng och sen blir det nog parken i Rättvik tror jag :P ska nog sova hos Malin efter :) sen får vi se vad resten av helgen bjuder på!

nej nu ska jag dra mig, puss<3

don't walk away

måndag idag och det suger verkligen.. det va en ganska så lugn dag i skolan men när man kommer hem så känner man sig inte direkt välkommen eller vad man ska säga.. jag vet inte vad det är för fel, men nått är det.
jag vågar inte fråga heller för jag vet hur det kommer låta. vill bara att allt ska vara som vanligt men det är det inte. jag hoppas att det kommer att bli bra snart..jag vill verkligen det!

nej nu är det slut på tråkigheterna men jag ville bara skriva av mig.

ny dag = nya möjligheter! får ta nya tag imorgon och försöka vara positiv!

nej nu ska jag kika lite. hade
puss<3

helgen

ja helgen har varit den bästa på länge :)

i fredags så var vi hemma hos Josephine och kikade på idol, åt massa godis och chips, såg på filmer från 6:an och skrattade! underbar kväll :D och det var bäst att Erik vann Idol!! han är ju bara så braa!

igår så åkte jag och malin på träning till 10. pratade lite inför säsongen och den som har varit. halv 11 så började träningen med herrarna! skitkul och äntligen få spela fotboll :D tycker att det gick hyfsat bra oxå. har inte rört på mig så mycket sen fotbollen slutade tror jag :S känns verkligen i kroppen idag, TRÄNINGSVÄRK!! :P men det måste ju betyda att jag gjorde nått iaf ;) efter träningen så åkte vi till mockfjärdshuset och käkade tacos, Mums! :) när vi hade ätit klart så åkte jag och malin hem till mig och fixade iordning oss inför kvällen :D åkte tillbaka till halv 5  ungefär. under kvällen så var det tipspromenad, mat, pingisturnering och massa annat :) jag kan ju bara säga att jag vann min tävling när man skulle trä på en kondom på en squash (stavning) med munnen! gick på kanske på 7 sekunder! haha är faktiskt ganska stolt eftersom att jag aldrig har gjort det förut, men nu vet vi vad jag går för :P haha
i slutet så var det bara jag, Linda och Alexandra kvar, gick och städade, dansade och skrattade:) när deras skjuts kom så gick jag hemåt alldeles själv:P fick telefon från Sundman och Lindberg oxå. Fick skjuts hem från fotbollsplanen som jag tyckte var väldigt onödigt, men jag blev tvingad :P slapp frysa sista biten iaf =)

och idag har jag bara legat i soffan och slappat.. mår som jag förtjänar idag.

men jag vill säga TACK till alla som gjorde kvällen till en jättekul fest! :) speciellt tack till Linda, Millan och Alexandra! :) måste göras om snart igen! (=

pusspåer<3

baby don't cry

inte speciellt händelserik dag, ganska tråkigt faktiskt, lång va den oxå ända till 10 i 4 :S men den gick fort och det var skönt. det händer inte mycket ikväll inte, ska ta en dusch och sen ska jag nog bara se på tv och sova, känner att jag behöver det.

igår var jag iallafall på hockey med pappa :) det var den första a-lagsmatchen som jag var på iår, och det blir fler tror jag :)
i samma ögonblick som jag klev ur bilen såg jag väl såklart dig.. kände bara att jag ville vända på klacken och åka hem men det kunde jag ju såklart inte.. tror iaf att du såg mig, eller ja det kändes som att du gjorde det. kan ju bara säga att det var drygt. :(  fanfanfan!

<3

this is it

tisdagen är avklarad och det känns skönt. känns som att den här veckan inte kommer att bli så drygt ändå och det känns riktigt bra! på fredag ska vi inte ha nå måleri för vi ska kolla på lucia i skolan:) haha kommer nog bli kul! inte så seriöst ordnat tror jag, men vi får väl se:)
idag bestämde vi oss för att ha ett volleybollag till turneringen nästa torsdag, 6 tjejer och 2 killar(Y) blir nog kunglaget :D haha vi ska ha cowboytema i vårat lag, så vi ska ha cowboyhatt, rutiga byggskjortan, jeansshorts/trasiga jeans sen nån pistol eller nånting, vi kommer att vinna utlädnadspriset lätt som en plätt :D haha men turneringen kanske inte går som planerat men det visar sig, vi kanske är grymma ;) who knows? (Y)

ska nog ut och gå med mamma och pappa sen så att jag för röra lite på mig! måste börja göra det faktiskt. ska nog köra igång med nån slags träning snart iaf!

förresten så tror jag att Jesper fick hjärnskakning idag.. vet inte hur han lyckades men när Markus berättade så lät det ganska kul och klantigt :P men det är ju Jesper så jag är inte förvånad ;) haha

why do you make it so hard for me to say goodbye?
but I really hope I can do it..

fuck

dagen var bra ända tills jag läste mitt pm på bilddagboken.
kände nästan på mig att det skulle komma ett sånt där
men ändå blev det en chock
jag ville verkligen inte få nått sånt
jag vill ju glömma dig
men jag vet vad jag vill och jag tänker göra som jag vill
inget ska få komma ivägen för det
jag vill inte gå tillbaka till att bli vald i 3:e hand
kan säga att det verkligen sög
nej nu ska jag tänka framåt och försöka se det positiva
men min dag blev somsagt på botten när jag läste det där..




lördag

ja nu är det lördag och jag sitter hemma hos Jimmy :) väntar på Oscar för vi ska ha filmkväll :) vet inte vad det blir för film än men det visar sig :)
idag har jag inte gjort speciellt mycket. bara varit hemma :) ganska skönt ändå..
märker nu att datorn har nå fel här, den hoppar och skriver vart den vill. så ni kan kanske räkna med att det blir lite svårt att läsa om jag inte märker att det blir fel :P

nej nu ska jag kika lite mer:)
pusspuss

torsdag

jaha då är det torsdag och bara 1 dag kvar till helgen :D så skönt, slutar kvart över 11 oxå så det är ännu bättre ;) blir nog att vara hemma på kvällen och se på idol och äta lite räkor och dricka vitt vin :) kört sen(; på lördag blir det film hela kvällen :) på dan vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, visar sig väl. söndag blir det nog lugnt. sen är det skola igen.. bara att hålla i nu till jullovet som inte är så långt borta!

funderar på vad man ska göra på nyår? nån som har någon plan? Ska du verkligen inte suga lika mycket som förra året! det var nog det sämsta nyåret någonsin! får inte hända igen.

ska försöka prata med dig igen och säga hur vi ska göra nu. om du säger att du har ångrat dig så har du verkligen gjort bort dig! då kan du ju glömma ALLT!

I saw you today!
And I think that you were looking at me;)
It felt great

puss<3

?

ibland förstår jag mig verkligen inte på dig
ibland vill jag bara slå ihjäl dig
du tror att du kan säga vad du vill
men det sårar faktiskt!
tänk dig för nån jävla gång!!!

not anymore

idag har det varit skola igen, har väl varit ganska så lugnt:) hade måleri på förmiddagen, sen matte och sen idrott. hade livräddning på idrotten :) det va faktiskt kul:D gick ju bra och det är ju alltid kul! sara skulle dra dockan fram och tillbaka och hon håller så att dockans ansikte är neråt, (och man ska göra det så verkligen som det bara kan bli) efter ett tag när Rickard har sagt åt henne 2 ggr att hon lär vända på dockan så fattar hon:P blev ett skrattanfall där iaf!
efter badet så satt vi i bastun ett tag, riktigt skönt faktiskt :) sen bar det av till bussen och hem :D

det blir väl att sitta och göra ingenting ikväll. känner inte för att göra nånting heller.. så det blir lugnt =)

varför har du slutat?
var det bara för att jag la till dig?
om du ska sluta nu så ångrar jag mig nästan..

please, just look at me one more time
that's all I'm asking for
give me a sign, please


RSS 2.0