sjuk.

ja det va ett tag sen jag skrev, men har inte riktigt haft tiden och orken. men nu skriver jag iaf. sitter hemma och är genomförkyld nu när jag har slutat jobbat och får sommarlov, fint väder är det ute oxå! precis min tur. men det är bara att bita ihop och göra det bästa av situationen.

På midsommar var jag i Nås och det var jättetrevligt :) träffade massa nya och trevliga människor :) dansade med Jesper gjorde jag oxå :)  kulkul. ja finns inte så mkt mer att säga. bara att det va en bra midsommar! :)

på söndag kom syrran hit och hälsade på. förljde med henne hem till vansbro sen :) på kvällen gick jag ut med hunden och träffade Jesper :) så vi gick en vända och pratade om allt möjligt :) trevligt trevligt! och igår åkte jag hem. sen har jag inte gjort så mkt mer. ska ta det lugnt så jag blir frisk nångång. fast ikväll ska jag till floda och se på fotboll :)

ska försöka träffa Linus under veckan oxå, får se hur det blir, men jag vill verkligen!

pusspuss<3

.

trevlig kväll  igår! :) <3

finns inga ord <3

:)

jaha då är det lördag igen och jag sitter och väntar på mat. tränade imorse oxå, va ganska skönt faktiskt. och det känns bra såhär efteråt.

igår var jag hemma hos Josephine och såg på film. riktigt mysigt. efter filmen så satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord, behövdes en liten uppdatering av våra liv ;).  Ska nog dit ikväll oxå och se den där filmen om Benjamin nånting s otroliga liv eller vad den heter. :P blir nog lika trevligt som igår.

tänker på dig varje dag, tänker på att det var precis en vecka sen vi var i Vansbro och jag skulle hem. Du följde mig till bilen och du kysste mig. jag tänker på den där kyssen varje dag, hur det sprudlade i kroppen när våra läppar möttes och hur mycket jag ville stanna hos dig. Önskar det vore nu som vi stog där på gatan och kysstes, men det har gått en hel vecka, en hel vecka som känns som en evighet. Vill vara hos dig nu<3


..

ja torsdag idag och snart har jag jobbat en hel vecka, skönt med lite pengar nu till sommarn, och till cypern. Men har så jävla ont i nacken. suttit på konstiga sätt hela veckan. men det är bara att le och se glad ut. Nästa vecka blir inte lika lång, ledig på fredag och jobbar halvdag på torsdag :) så det blir skönt.

är ju midsommar på fredag och jag vet inte än vart jag ska vara riktigt, jag och Erik har pratat lite om vad man ska hitta på. Kanske blir Nås eller Tansen, får se. Bara det blir kul och det hoppas jag verkligen att det blir! :) och fint väder är ett jättestort plus! det måste det va på midsommar!

Vet inte vad jag ska säga, det är så svårt nu. Jag vet inte heller hur jag ska göra. Vet inte hur jag känner eller nånting. ändå saknar jag dig hela tiden. Kan inte sluta tänka på dig. Önskar att nån bara kunde säga hur jag skulle gå till väga med det men så funkar det inte, tyvärr. Ibland så är det jättebra och man är jätteglad, men ibland så vet jag inte vart jag är i dina tankar, om jag egentligen finns där. Vill träffa dig nu iallafall. <3

måndag igen

jaha då var det måndag igen och första riktiga dagen på sommarlovet, men jag gjorde min första arbetsdag hos pappa idag :) dagen gick jättefort och det är ganska skönt. Ska på träning snart iaf. ska bli skönt och få röra lite på sig. behövs verkligen efter denhära helgen:)

Fredag: va och kollade på Lindas och Tobbes student :) tjusiga va dom. på kvällen så va det studentfest hemma hos Tobbe och det va kul. Grät lite oxå pågrund av att jag skrattade. Finns några sjuka personer i släkten :P säger inga namn.;) ja kom hem ungefär halv 2 och då ringde Linus :) pratade i 45 min kanske, kommer inte ihåg, va ganska så trött.

Lördag: Gick upp 10 ungefär för att jag skulle på Mockfjärdsdagen. Åkte moppe med Malin dit. Var inte så jättekul som det brukar va. Och det var mycket pågrund av vädret. det kunde ju ha varit bättre. det ska vara sool på Mockfjärdsdagen! Inte regn!. Men inget man kan göra åt. Åkte hem till Josephine halv 1 och käkade jordgubbar och mjölk :) satt inte helt fel. åkte sen hem och duschade innan vi skulle åka till Vansbro på cruising. träffade syrran och Lena. Vi satt på puben och hade det kul :) Linus va oxå med! Va med honom hela kvällen tror jag. Riktigt trevligt ;) ja jag kommer inte ihåg så mkt mer. men det va lite av det som har hänt i helgen! ska försöka uppdatera lite oftare. men nu den här veckan kommer det bli svårt, men ska försöka! <3

ont

onsdag idag och sista dan i skolan, men jag är hemma. va hos tandläkaren igår och jag har så jävla ont i käften så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kan inte äta eller nått. Och vi skulle tvätta golvet idag i skolan och jag kände att det orkar jag inte. orkar inte ligga på golvet och krypa när jag har så ont. blir ju bara ännu värre då. Så jag bestämde mig för att vara hemma och ta det lugnt istället. Ska nog till skolan imorrn för vi har avslutning då. Ska grilla tror jag och leka nå lekar :P vet inte om jag kan äta men får väl va utan annars då. Får väl se.

idag blir det väl inte så mkt gjort tror jag, kanske ska på träning, vi får se hur det är då.

nej nu ska jag sluta skriva och kolla runt lite mer. <3

RSS 2.0