sjuk

är hemma från skolan idag. mådde inge vidare imorse så jag stannade hemma. börjar bli bättre nu så det är skönt :)

har haft en bloggpaus eller vad man nu ska kalla det, har inte känt för att blogga och då blir det inget.
dagarna går och kommer. och nu är det inte långt kvar tills det är jullov :) och den 27 december åker jag och baby till fuerteventura :) ska bli såå skönt att få komma bort ett tag och slippa fundera på så mycket och framförallt slippa kylan :)
och när vi är borta så firar vi 1 år tillsammans! har gått så sjukt fort och jag är lika kär fortfarande om inte mer!
jag känner att jag har hittat rätt! det är han jag ska leva med. <3

Imorse när jag bestämde mig för att vara hemma så kunde jag såklart inte somna om så jag hämtade täcke och kuddar och la mig i soffan och såg på Mio Min Mio :) flera år sen jag den men den va sig lik ;)

nej nu ska jag gosa ner mig och se på en till film :) önskar bara att jag hade något gott hemma för när man är sjuk så får man vara onyttig :)

Älskar dig mer och mer för varje dag som går<3

jag

älskar dig <3

höstlov

och idag ska jag åka till blge med Niklas och Peter och bada :) måste ju leka av sig lite! måste få vara ett barn nångång tycker jag! sen efter badet så ska vi bowla :) jimmy ska med då :) ska verkligen spöa skiten ur grabbarna och det ser jag framemot! (Y)

fotboll är det ikväll oxå. halv 9 till 10, känns lite halvdrygt när det är så sent, men vi får se om jag pallrar mig dit. vore ju kul! men det känns som att jag kommer vara helt slut när den här dagen är slut!

igår satt min mamma och kollade på resor till mig och babe. hon hittade några som vi ska kika på. vill iväg med honom och om han ska göra lumpen så vill jag VERKLIGEN iväg med honom. det sista vi gör på sisådär 9 månader kanske. låter hemskt med det känns nästan så. hoppas att det blir resa!

nej nu ska jag äta frukost:)

RSS 2.0