:)

nu har jag äntligen sommarlov och det är gött :)

I måndags var jag och mamma i Sången och solade och badade! låg i solen i 5 ½ timme :D kändes kan jag lova men det var hur underbart som helst att komma iväg och bara vara och ha lite mor & dottertid :) <3

nästa vecka är det tydligen parken :) ska bli trevligt! och på måndag ska jag klippa mig och färga min utväxt :) måste ju bli lite fin i håret tycker jag(:

jag älskar Niklas Persson mest av allt <3<3

torsdag

och det är min sista dag här på pappas jobb. och det känns faktiskt lite bra:) klockan 11 idag ska grillen igång och vi ska grilla lite innan vi åker hem för dagen:) mysigt!

midsommar imorgon och det blir Tansen för mig :)

nej nu ska jag vara lite social med pappa:)

pusspuss

:)

jag mår så bra nuförtiden:D
allt känns så underbart och det är så skönt :)
ville bara säga det så att ni vet!

pusspuss<3


klockan är 15.46

och jag är redo att åka hem:) känns riktigt bra! tycker att dagen har gått fort men har ännu ondare i handleden nu än imorse, men det är väl smällar man får ta antar jag. Ryggen är oxå sämre och nu har jag fått ont i tummarna efter dagens slipning. men det är bara 1 ½ dag kvar nu sen får jag SOMMARLOV :) efterlängtat :D

ikväll får vi se vad som händer. får se om jag orkar ta mig nånstans men det visar sig.

ska stänga av datorn nu och vänta på Per så vi kan åka hem:)

pussigull :)

tisdag

ja då var det dags igen, ännu en lång arbetsdag som jag hoppas går fort så jag kommer hem nångång.

igår spelade jag match i järna, gick väl inte sådär jättebra.. kan väl säga att det inte var våran tur just igår, ett rött kort, en ambulansfärd och lite småskador. kände idag att jag måste ha landat på handleden någon gång under matchen igår och jag vet nog vilken situation det var. har jätteont idag.. fast jag har ju ont i hela kroppen iof. Match igen på onsdag mot Vansbro och just nu känns det inte som att min kropp kommer orka med det men det är bara att bita ihop :)

nej nu ska jag gå och fika lite :) vi hörs

pusspuss

NP<3

måndag igen

har precis kommit till jobbet och ska börja på min sista vecka, slutar på torsdag eftersom att det är midsommar på fredag. 

har inte skrivit på ett tag men jag har ingen lust att blogga nu för tiden heller men det kommer ett inlägg lite då och då. Igår fick jag order att jag måste blogga nu så att Niklas har någonting att läsa sen när han får tillbaka sitt internet.

Helgen har jag tillbringat i Tansen med Niklas och hans mormor och morfar. Lina Simon och Josephine var med på fredagkväll oxå. Vi spelade Wall Street och hade skitkul! Vid 1 nångång tror jag att dom åkte hem. Då var det sängen som gällde för min del :)
Vädret var väl inte det bästa men det var uppehåll för det mesta.

Midsommar på fredag och jag vet inte vart jag ska vara än, det lutar faktiskt åt Tansen:) men vi får se hur det blir med det :)

nej nu ska jag kika fb sen ska jag jobba lite då.

pusspuss

NIKLAS PERSSON<3


sommarlov

har sommarlov nu och det känns rätt så bra faktiskt! ska börja jobba imorgon så jag får ihop lite pengar.

kan börja med att säga att den här helgen har varit heöt underbar :) varit tittat på Niklas som har tagit studenten, haft studentmiddag hemma hos dom och gjort massa roligt bara :) umgåtts med Simon Lina och Josephine har jag oxå gjort :)

har varit lite dålig med att uppdatera men jag orkar inte skriva så ofta :P men det kommer väl :)

ska bege mig till sängen nu för det blir att gå upp tidigt imorgon!
godnatt och sov så gott :)

Älskar dig Niklas Persson<3

helgen

har varit helt underbar! har varit i Tansen hela helgen med Niklas, hans mormor och morfar :) kan inte beskriva hur skönt det har varit att få komma bort från verkligheten. Tim och Madde var där på fredagen och lite på lördagen sen åkte dom hem.

På fredagen tog vi båten och åkte ut och fiskade och jag fick faktiskt fisk! är ganska stolt över mig själv! kom hem runt 12 och spelade lite poker. Niklas gick och la sig typ direkt och inte långt efter det så låg jag där bredvid honom och myste =)

På lördagen åkte vi ner till Mockfjärd och gick på Mockfjärdsdagen en sväng, fick träffa min underbara syster och hennes lilla skithund oxå :) trevligt trevligt! åkte sedan upp till Tansen igen och grillade lite och på kvällen så skulle vi basta och det var hur skönt som helst! har nog aldrig svettats så mycket som jag gjorde då alltså! tror det var ungefär 70 grader inne där och då var det verkligen jätteskönt att slänga sig i sjön :) När vi var klara så satt jag inne i bastun och tittade ut mot sjön och det var så fint och så lugnt. När vi var klara så gick vi hem och sov.

Och idag så har vi inte gjort så mycket eftersom att vädret inte var det bästa. Vi spelade lite Skip-Bo och grillade sen åkte vi hem.

Så har min helg sett ut och jag har mått sååå bra :) tack alla!

Niklas Persson<3

RSS 2.0