kul :)

jaha det va ett tag sen jag skrev men jag har verkligen inte haft tid eller ork. men nu gör jag ett tappert försök. igår va jag iaf i Gimmen på grillfest, det var trevligt och jättemysigt :) önskar att jag hade en egen stuga på en egen ö :) så jävla fint de va där ute. men iaf, vi åkte dit vid 5 ungefär och blev hämtade av Linus, Magnus och Krille i båten. efter många om och men så var vi på väg ut till ön :) kan inte beskriva hur skönt det va att sitta där i båten och bara vara. sån underbar känsla! när vi kom dit så började grabbarna att grilla, och mathias jagade fisk :P hahaha. gick inte sådär jäättebra men men. efter maten så satt vi i hammocken och njöt av solen. var ut med båten i nån timme lite senare på kvällen, det var en liten båt men vi klämmde ner oss 9 st i den :P trångt men mysigt! var ute och åkte runt Gimmen och vissa fiskade. lyssnade på musik oxå. ja det var bara en liten del av kvällen men jag orkar inte skriva nå mer. åkte hem vid 12 ungefär och det var verkligen en lyckad kväll! jag skulle få komma dit nån mer gång i sommar om jag ville :)

nej nu ska jag sluta skriva och göra nått vettigt :P pusspuss

.

skola idag från 8-12.45, sen åkte jag hem och satt mig här och det har jag gjort ända till nu. finns inget annat att göra idag. regnar gör det nu oxå. i skolan gjorde jag inte mycket, blandade färg som alla andra dar, blev nästan en perfekt kulör men då skulle vi plocka ihop, så jag får börja om i morrn. yippi!
träning ikväll då. har fortfarande ont i låret men jag ska väl göra så gott jag kan.

ett väldigt positivt inlägg känner jag men jag är inte på skrivhumör, kände att jag fick lov att uppdatera lite.
<3


helg

ja nu är det äntligen fredag, men den är nästan slut. men jag va i skolan idag till halv 3. gick lite tidigare för att hinna med kvart i 3 bussen. kom hem och såg lite på tv. åt lite och sen skulle jag åka och kolla på fotboll :) va kul, men kallt och regnigt. kom hem 9 iaf och kollade på hockey. så jävla tråkigt att Sverige förlorade! men dom måste ju ta bronset iaf får vi hoppas.
imorgon kommer min syster hem :) hon ska på klassfest så hon ska sova här :). jag har inte bestämt mig om jag ska till björbo eller inte. vi får se hur jag känner imorgon. är inte så sugen som det känns nu. men vi får väl se. blir nog en lugn dag imorgon iaf. 
På söndag ska jag spela match :) ska bli kul! hoppas att vi har turen på våran sida! skulle sitta fint med en vinst.
ja så ser min helg ut iaf.
Nu är det inte mycket kvar i skolan heller och det är så otroligt skönt! nästa vecka går jag 5 dar. veckan därpå går jag 3 dar. och veckan därpå går jag 5 dar tror jag och sen är det studentveckan :) sen är det loooov ;D! men 1:an har gått så fort att det känns som att jag precis har börjat! men det är väl positivt :)
nej nu vet jag inte vad jag ska skriva längre, kände att jag fick lov att uppdatera lite. sov gott!

torsdag

idag har jag varit i skolan till halv 3. kom hem 10 över 4. och nu sitter jag här och väntar på att jag ska på träning. är inte direkt sugen på att träna för jag fryser och är jättetrött. men det ska bli lite skönt faktiskt.
idag på idrotten så skulle vi göra nå konstiga pyramider på en grupp av 5 pers:P det gick ganska bra till en början men när anette skulle ligga på mattan och skulle hålla i mig vid axlarna medans jag stod rakt upp gick det inte så bra. hon orkade hålla mig uppe men innan dom andra kom upp så orkade hon inte längre:P föll platt ner på mattan:P men vi var duktiga! sen spelade vi tjejer mattrugby och det var skitkul! våran lag vann ju såklart ;) haha.
efter det så va det bara att duscha och åka hem. skönt. och imorgon blir det att bryta färg hela dagen lång. dryygt! har börjat tröttna på det nu. men jag får väl hålla ut.
nej nu ska jag sluta skriva och göra nått annat.


dagen efter

ja jag skrev igår men det försvann så jag orkar inte skriva om det så nu blir det såhär. parken igår då:) skitkul !  va först hemma hos malin och grillade och hade en liten förfest. Massa pojkar va med oxå :) åkte till parken med MORMOR :D haha när vi kom dit så gick vi mest runt och pratade med alla. träffade på massa folk som man inte sett på jättelänge. trevligt! stod typ ute mestadels av kvällen men kvart i 12 gick jag in och skulle träffa syrran men hon kom ju aldrig så jag gick ner på dansgolvet helt själv och hittade på massvis att dansa med :) hur kul som helst! Johannes som lovade att han skulle dansa med mig gjorde det oxå :) hände lite mer men detaljer behöver vi inte gå in på. ;)  kvart i 1 kom lina och jonna och slet i mig och sa att vi skulle åka nu. fick lov att säga hejdå till petri som jag dansade med då. lackade ur lite faktiskt om jag ska vara ärlig. men det är inte så lätt och höra telefonen när man står och dansar. aja åkte iaf hem då. sen när jag kom hem så pratade jag med mamma och pappa och hade skitkul ;) haha! och idag kl 10 ringer min syster och väcker mig! kunde såklart inte somna om. satt och käka frukost med föräldrarna och pratade om igår och hur full jag va :P för det visste ju dom tydligen ;) haha! skönt de! så nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra, men jag funderar på att gå ut och gå innan träningen som är 15.00. yippe! men det va min kväll det :) men nu ska jag dra mig :) skriver väl nån mer gång :) <3

RSS 2.0