jaha.

ja då var man hemma igen, har varit i vansbro heela helgen :) har varit jättekul :)  ibland kan man ju börja fundera på om vi verkligen är systrar. Hon är så färdig så det är ju nå sjukt :P. Men ja finns inget att göra åt(:.  fredagen så kollade vi på let's dance och spelade lite kort och hde det mysigt. lördag var vi hemma nästan hela dan, sen lite senare på kvällen åkte vi till gröna lid och hälsade på lite. trevligt. sen åkte vi hem och gjorde mat, Tinis kom oxå över och åt och va kvar hela kvällen :) drack baileys och mjölk, göttans :) hade riktigt mysigt :) Tinis är ju inte heller som alla andra :) men vem har sagt det :P. söndagen åkte vi iaf skoter och det var skitkul :) jag och anders tog en sväng i skogen :) man känner sig så fri och lycklig när man åker, man glömmer lixom bort allt det som inte är bra. det är så skönt.
när vi satt och åt lite senare så får jag ett sms där det står, vad i helvete håller du på med??? gissa vem det va från?  nu va det tydligen jag som ville splittra deras förhållande på nått konstigt vis, inte fan vill jag det! men allt jävla skit ska gå ut över mig av nån underlig anledning! jag bad dig att dra åt helvete för nu orkar jag inte med dig nå mer !!!!! du kan dra åt helvete !


skriver nån annan gång

(:

jaha då sitter jag här igen och har tråkigt. skolan idag var väl helt okej. kort dag så det var skönt :) inte lika skönt imorgon men det är smällar man får ta. varit hos tandläkaren idag oxå, inte alls kul, hon gjorde illa mig så jag blödde ganska mkt. Men shit happens. När jag kom hem därifrån åt jag mat och sen gick jag ut och gick en sväng med pappa :). riktigt skönt att få röra lite på sig :). Blir väl att kolla på tv resten av kvällen. och det blir väl inte så länge, för jag är så himlans trött på kvällarna nu för tiden så det är ju pinsamt :P haha men så kan det gå.

I helgen ska jag förmodligen till min syster :) åker på fredag tror jag och kommer hem på söndag :). Hon hade funderingar på om jag ville följa med till Karlstad på hundutställning oxå :P det vore ju kul eftersom jag aldrig har varit på en. Tinis ska ställa ut sin rottis:). så det blir kul att få göra något nytt och få vara med världens bästa syster <3 Tänk om jag inte skulle ha henne som syster, då vet jag inte hur det skulle vara. Hon är liksom den som man kan prata med om allt och hon finns alltid där för en. jag tror inte att jag skulle klara mig utan henne. hon betyder så jävla mycket för mig, alltid vi :) <3 jag är så glad att hon är min storasyster :) jag älskar henne <3

söndag

ja då är det söndag och den tråkigaste dagen på hela veckan. jag ska väl se på hockey idag och sen vet jag inte. ska inte på träning iaf, för jag har ont i min ljumske. så det blir väl att ta det lugnt. kanske ser på beck ikväll.

igår vaknade jag 1 och var hur trött som helst, men jag fick lov att gå upp för att inte sova bort hela dagen :P satt vid datorn till kvart över 5. på kvällen så va jag med linda, vi var ute och gick typ hela kvällen. stannade till hos bingen en sväng och kollade vad han gjorde och lånade toan. gick ut sen igen och pratade om allt möjligt. träffade på Beecham och Alex oxå :) trevligt. gick väl hem vid 10 kanske, eller ja bingen skjutsade hem mig. sen såg jag bara på tv. men det har varit en rolig helg men bra människor :) <3 hoppas på en lika nån annan helg :)

nej nu ska jag ge mig. :)

:)

igår när jag vaknade va det riktigt segt att gå upp men jag fick lov. skolan va väl helt okej :) hade ganska kul. Sara satt i sitt rum och målade och nästan skriker ut frågan : Victoria? sög du på tummen när du va liten?! jag och bella visste inte vart vi skulle ta vägen :P vem frågar nått sånt? xD men men vad skulle vi göra utan sara? <3 slutade kvart i 3 och åkte ner till pappas jobb och satt vid datorn. åkte hem och väntade på att jag skulle på träning. efter träningen så ringde linda och frågade om jag skulle med till bingen och jag hade väl ändå inget annat att göra så jag följde med. och tur va väl det för jag hade riktigt trevligt :) när bingen berättade massa saker så satt och jag tobbe och rös för att det va så äckligt. och det värsta är ju att det är sant :S usch! men iallafall, det va en trevligt kväll :)

idag vet jag inte alls vad jag ska göra. väntar på att det är nån som ska ringa och säga vad som händer ikväll :)

nej nu blir det inge mer skrivande :P hade bra :) <3


...

vet att jag inte har skrivit på ett tag men har inte haft tid eller ork men jag sa från början att det kommer när det kommer.
skolan idag och det va väl ganska okej. hade trampet eller vad det nu heter på gympan iaf :P haha kung!

jag tycker det är så himla jobbigt, jag saknar dig hur mycket som helst, att få ligga i dina armar och känna sig trygg. bara att få vara i din närhet. jag saknar det. och det jobbiga är att allting påminner om dig. <3

nu blir det inget mer.

helg

ja nu är det helg och det känns underbart :) igår så va jag hemma med mamma och pappa och kikade på hockey och hade mys :) Leksand förlorade, tråkigt som fan. men dom kommer :).

nu är jag själv hemma :) mamma jobbar och pappa är på sitt jobb och svetsar sin folkracebil. har inte planerat mig dag så värst mkt,

vill ut och springa lite men har ingen ork just nu :P kanske gör det senare :)

Ikväll blir det nog bara att vara hemma och mysa :) ska nog se på wallander och kanske melodifestivalen fast det suger. Jens ville att jag skulle komma över dit en sväng så jag kanske går dit en stund :) vi får se.

Imorgon ska  jag iallafall spela fotboll i blge :) på konstgräs xD vi får väl se hur bra det kommer att gå :P

nej nu blir det inget mer skrivande, kanske uppdaterar senare.

onsdag.

jaha idag är det onsdag och jag är ledig :) ganska skönt kan jag säga. när man är ledig så tänker man att imorgonska jag sova länge, men det går inte, jag vaknade halv 8 idag. kändes helt värdelöst. men men jag gick upp iaf och käkade frukost och sen satte jag mig här. har inte gjort så mkt mer. mamma skulle till Kent idag så är själv hela dan :) det har blivit bättre med honom men han ligger fortfarande på iva. han pratar och andas själv :). men nog om det.

Igår va jag på kupolen igen :P var där i förrgår oxå. köpte ett par skor och en bh :) har letat efter skor hur länge som helst och har inte hittat några men nu har jag :D. jaja.

snart är det helg och det ska bli hur skönt som helst :) ska nog bara ta det lugnt för en gångs skull :P och så blir det en extra lång eftersom jag är ledig på måndag :) det är friluftsdag och jag vill va hemma :) men så är det :)

ikväll ska jag träna fotboll :) ska bli kul :) sen på söndag har vi match i borlänge på konstgräs :P haha vi får ävl se hur det slutar, vet inte ens om vi har ett lag tills dess :P ingen målvakt heller:P

ja ska dra nu kanske skriver senare

...

längesen jag skrev jag vet. men har inte haft lust. just nu så är det sådär, har ångest som fan sen i fredags, varför gjorde jag det ? :O jag fattar inte själv, och jag vet att jag borde lyssnat på er ! förlåt, men jag har mig själv att skylla.

sen så vill jag verkligen prata med dig. jag vill förklara varför jag gjorde som jag gjorde. jag vill verkligen prata. och jag vill inte att du ska vara arg och besviken på mig det är det sista jag vill. för jag älskar faktiskt dig <3 och du betyder så himla mkt för mig! förlåt

trååk

ja jag vet det va ett tag sen jag skrev men jag har inte haft lust. hänt mkt på senaste. jag vet inte vad jag ska skriva nu heller men jag kände att jag fick lov. så jag ger upp nu :P pussshej


RSS 2.0