tisdag

och imorgon kommer mamma och pappa hem, säkert jättebruna och fina! inte avensjuk alls! hade varit skönt att varit i värmen nu kan jag tala om :) men det blir väl min tur nångång får jag hoppas! måste ju städa och göra det fint innan de kommer hem! annars kan jag ju be Niklas lite snällt och dammsuga imorgon :)
men det gick ju inte så bra idag när jag försökte få honom att plocka ur diskmaskinen, såg att lappen låg under tidningen som han hade bläddrat i.
Då måste han väl ha sett min lilla lapp tycker man! men nej da! så jag får väl ta tag i det sen oxå. mycket jag ska göra idag.
skulle ha lagat mat, gått ut och gå, plocka ur disken, städa plugga men jag vet inte om tiden räcker till. Sen får vi ju se när mannen som bor här med mig behagar att komma hem. får väl se hur den här dagen slutar.

men nästa vecka är det lov! underbart! och på söndag är det klassfest i Lindan! :D:D kanoners:)

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart

fredag

och idag kommer älsklingen hem och brudarna kommer idag och det blir tacomys på hög nivå :)

nu har jag städat klart. fick lov att städa för mamma, det måste ju se bra ut! speciellt uppe där man såg dammet under byrån! åh nej! sen fick jag lov att göra ren toan som är det mest värdelösa som finns om jag ska vara ärlig! men nu är det gjort och snart blir det duschen!

Jimmy kom förbi igår och skulle höra hur det var med mig :) han är för söt ibland alltså! han sa att han kanske skulle kika förbi här ikväll så vi får väl se :)

nej nu vankas det dusch :)

pusspuss<3

:)

the best part of the entire day is ending it in the arms of someone you can call your own.<3

21/10

jaha nu är man själv hemma i en vecka för mamma och pappa har åkt till Gran Canaria! Kul för dom. Och jag har redan problem med vad jag ska äta, vet inte om det blir nå mat överhuvudtaget idag! har inte lust och ingen ork. Vill någon komma hit och laga lite mat till mig (A) :)

Niklas skulle ju vara här med mig nu men han åkte till Sthlm idag för att göra nått test för lumpen eller nått. ville inte riktigt höra. känner mig taskig över hur jag tycker och känner över att han kanske ska göra lumpen för det är ju det han vill, men om ni var jag så skulle ni förstå mig. jag lovar att det känns redan nu. även om det inte är säkert än så går man ju och tänker " hur ska jag klara mig utan den jag älskar mest av allt först i 3 månader och sen i 6 månader?" det går lixom inte. det blir 9 tunga månader. Men jag måste tänka positivt, det är ju inte säkert att han går vidare, (men jag har den känslan) och det är ju dethär han vill göra så man får ju vara glad för hans skull. Men vi får se om det blir nått, och jag är inte säker på att det blir någon resa på jullovet om han ska in sen. aja vi får se. älskar honom iallafall<3

och imorgon kommer Malin Michaela och Madde hit och myser med mig :) det blir tacos och massa gott :)

pusspuss<3

tomorrow :)

praktiken är slut och jag är ledig idag som känns riktigt skönt :) behövde det! har inte haft ork eller tid till att skriva därför den dåliga uppdateringen.

Imorgon ska jag till min Älskade syster<3 :) vi ska på partaj hemma hos Lena som fyller år :) jag blir nog troligtvis yngst av alla men vad gör det? blir nog kanonkul! tror att vi ska dra vidare till Selins efter men vi får se.
och jag och Therese är själva på lördag och söndag och det ska bli så mysigt :) Anders ska iväg och jaga så det blir lite systertid :) behövs!

nej nu ska jag nog gå in och äta frukost själv ser det ut som. Niklas ligger och sussar förfullt :) <3

pusspuss

RSS 2.0