förlåt..

jag vill börja med att säga förlåt! Jag vet att jag har varit hur konstig som helst men jag har inte velat sagt nått till dig. inte förens nu. när jag såg dig idag såg jag verkligen att du mådde skit. och det kan jag förstå. jag blev också helt knäckt när jag såg hur du såg ut. jag såg att du hade gråtit hela tiden, dina ögon var röda och blanka. Vi gick upp till dig och pratade om hur jag kände och hur du har känt under en tid och varför det blev som det blev. jag vill bara säga förlåt och du ska veta att du kommer att finnas i mina tankar jämt <3  



torsdag

livet är som en berg-och-dalbana. just nu är det nedförsbacke för mig. Morbror ligger fortfarande nedsövd och vet ingenting. han känner inte vad dom gör, vet inte vad som händer, han vet ingenting. Vi vet att han har fått en stroke men inte hur stor. Läkarna kan inte göra någonting mer än vad dom har gjort. det är bara vänta och se vad som händer. Vi vet inte ens om han kommer att klara sig. Men vi hoppas.

Onsdag

Jaha då sitter man här igen och det hr nästan gått en vecka sen jag skrev har lixom inte haft tid. Det har hänt så mycket nu på senaste så det har inte funnits tid. I helgen var jag och bowlade med Jonna, Linda, Emil, Tobbe och Daniel :) det var hur skoj som helst:). den helgen var den bästa på länge.
I måndags var jag ledig men vaknade halv 8 av telefonen, det var min morbror som ringde, han berättade att min andra morbror låg på intensiven och var allvarligt sjuk, ja det var livshotande. Mamma stog i badrummet och grät och jag gick fram och kramade henne. Jag kunde inte hålla tårarna borta längre. Tiden gick sakta framåt och vi fick reda på att han skulle opereras men dom visste inte om han skulle överleva. Nästa dag fick vi veta att det hade gått bra och att det inte var det som dom hade trott som var fel, men det fanns fortfarande en risk för att det kunde vara det. Idag ligger han fortfarande nedsövd och har varit det ända sen han kom in som var i söndags tror jag. Dom kan inte låta honom vakna för att han har så ont. Så jag vet inte hur det kommer att sluta. Men jag hoppas verkligen att det blir så bra som det kan bli!

Ja nu har jag inte nå mer att skriva. hade bra :) <3

Torsdag

Hej :P idag har jag skaffat blog för er som inte vet :P och vi får väl se hur det här går :P haha.
har iallafall varit i skolan idag och det va väl helt okej faktiskt. På idrotten skulle vi ha vattenpolo men jag, Mathilda och Anette ville inte vara med så vi gjorde andra egna övningar i vattnet :). Kanske såg lite konstigt ut men vi hade kul!
Sitter just nu på pappas jobb och väntar på att han ska sluta så jag får åka hem. Men jag vet inte vad jag ska göra när jag kommer hem. Ska kanske med mamma och pappa ut och gå en sväng så man kommer igång lite innan söndag för då ska jag på träning :D! Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så det får bli såhär så länge. Vi får se när jag skriver nästa gång, om det tar för lång tid så får ni väl påminna mig :) <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0