tisdag

ja då var skoldagen över och jag har haft en enda liten lektion, känns så värdelöst att åka dit överhuvudtaget. men det är väl så det är. 
vaknade i älsklings säng imorse. först klockan kvart i 5 av hans klocka. han skulle ju upp på praktik :) sen var det bara för mig att somna om och det var såå skönt :)

får se vad resten av dagen bjuder på, Han kanske kommer hit en vända sen kanske jag ska kika på fotbollsträning för jag ska inte vara med, är fortfarande sjuk :S jag vill inte va det längre! GÖR MIG FRISK! sen ska jag plugga till körkortet! :D

Parken på fredag och det gillas skarpt :)hoppas på att det blir bra väder för det måste det vara! men vi får se :)

nej nu ska jag ge mig:)
pusspuss

J

har precis haft Josephine här på besök. trevligttrevligt :)
funderar starkt på att hoppa in i duschen men jag vet inte än. tänk va drygt... men det vore skönt och lägga sig nyduschad :) så det blir nog en tror jag :D

undra vad som händer imorgon? några förslag någon?

I want you in my life forever
I won't live without you
or I Can't live without you
you are my world
and I love you

fredag

jaha nu är det äntligen fredag och det är underbart! blir en hemmakväll alldeles för mig själv och det kan vara skönt det oxå ibland :) men vi får se hur det blir :)

körde med Rolf igår och det gick skitans bra! körde 6 lektioner på en dag så jag va ganska slut efter det. Min kropp var lite stel men vad gör det? ;) känner verkligen att jag är på gång nu! och det är så skönt för till sommarn ska jag ha körtkort :)

nu har jag inget mer att skriva.

pusspuss<3

hoppas det går bra för dig älskling :) <3

ett måste

verkligen en seg dag i skolan, hade en lektion och på den skulle jag ha muntlig framställning inför klassen och det gick väl som det gick. hatar verkligen sånt där, känner hur jag blir röd som en tomat och det är inte kul! men nu är det över iallafall och det är skönt.

på torsdag ska jag köra bil med Rolf och det ser jag verkligen fram emot! gick så bra förra gången så nu har jag höga förväntningar på mig själv, kanske för höga? det visar sig väl men jag hoppas att det går bra! ska ju köra hela dan och så ska jag och han fika någonstans! hahaha undra vad vi ska prata om? känner på mig att det kommer bli lite pinsam stämning då och då men vad gör det? :D

vill gå och lägga med bredvid min älskling men det fick jag tydligen inte. så jag måste väl sitta här en stund till tills jag får lägga mig. men är så trött så snart slänger jag mig på honom och sover där :) inte helt fel det ;)

undra vad som händer i helgen då? vill hitta på någonting, kanske gå ut på krogen :) min käre bror skulle ju bjuda mig på en krogrunda så vi får väl se när det blir :) kommer nog bli riktigt kul tror jag :D inte ofta vi gör något men när vi väl hittar på något så blir det alltid kul! Love him:)

nej nu ska jag ge mig.
känner att jag måste sova så jag blir frisk nångång..

pussspuss<3


wohoho

I love the way you touch me
I love the way you say my name
I love the way you are <3


?

varför är det alltid jag som gör fel, eller varför känns det alltid så?

.

inte utan dig <3


livet leker

ja precis som det står så leker livet :) och det är hur underbart som helst och jag mår så fantastiskt bra! jag är så otroligt kär och lycklig! vill aldrig att den här känslan ska försvinna :) kan verkligen inte beskriva hur bra allting är och hur kär jag är, det går verkligen inte! =) men det gör väl inte så mycket egentligen, huvudsaken att en person vet det och det gör han :)

han kommer snart och hälsar på mig förresten:) inte helt fel ;)

allt för idag gott folk =)

Pusspuss

<3

inatt var det ingen rolig natt. så mycket som jag grät har jag inte gråtit på hur länge som helst. när du ringde och jag hörde att du grät så förstod jag att det hade hänt något. jag ville egentligen inte veta men jag visste redan.
jag var så orolig för dig och jag kunde inte somna om för jag låg och tänkte på dig, att du satt därute i t-shirt och frös och inte ville gå hem för du orkade inte gå längre. jag ville bara vara hos dig och ha dig i min famn och krama dig hårt och aldrig släppa taget.

du betyder så mycket för mig och jag vill inte att någonting ska hända dig, du är det finaste jag har och jag vill alltid ha dig kvar. jag älskar dig<3

bra dag

har ju som sagt varit i gustavsvik idag med Niklas. Riktigt kul har det varit :) kändes så bra att få komma bort och göra någonting annorlunda nångång! och ikväll blir det nog bara tvmys =) är helt slut om jag ska vara ärlig. gick ju upp 6 imorse och det känns kan jag lova!:P

nej nu ska jag kika lite till innan Niklas kommer hem :)

älskar dig<3


:)

kan ju säga att jag är 18 nu och det känns ganska bra! och på tal om det så va vi ju och bowlade i måndags och gissa vem som vann?! JO JAG :D:D:D haha fan va kul det var att se killarnas miner ;) hade en helt underbar dag med min familj :)

och idag har jag varit i borlänge och kört med Rolf. Gick hur bra som helst och det va ju första gången oxå :) är så nöjd med mig själv :) så nu längtar jag tills nästa gång =)

ikväll blir det fotbollsträning och det är på tiden faktiskt! måste komma igång och ta tag i det här!! men det kommer säger jag hela tiden men det ska komma nu! så nu är det skärpning på gång :)

och imorgon åker jag till gustavsvik och badar :) hahah låter lite knäppt men så är det :) ska på äventyrsbad med Niklas =) Tim och Madde kanske oxå ska med, vi får se :) kommer nog bli riktigt kul!

nej nu blir det facebook :)
pusspuss
Victoria

fredag

fredag idag och det känns väl rätt okej. Har lov så alla dagar känns ju likadana. men det gör mig ingenting :) har ju varit hemma den här veckan så man kan väl säga att jag får 2 veckor lov och det är inte helt fy skam! det är skönt om inte annat! på tal om skolan, gjorde ju klart mitt nationella prov förra veckan och jag väntar spänt på att få reda på resultatet! men jag är ganska säker på att jag får G och det är jag helnöjd med! inte alla som är det men jag är!

idag vet jag inte vad som händer, Niklas åkte nyss iväg till borlänge med Lina för att försöka hitta en present åt mig eftersom jag fyller år på måndag :) jag blir 18 för er som inte visste! känns faktiskt riktigt bra. då är det bara körkortet som saknas och det är på gång :) måste väl plugga lite mer men det hinner jag med!

på måndag den 5 april så ska jag, Niklas, mamma, pappa, Jimmy, Therese och Anders åka till borlänge och bowla och äta thaimat! ska bli så kul och göra nått med hela familjen :) synd att inte Nennu kunde vara med men det blir nog fler gånger! känner på mig att det kommer gå rätt så bra för min del! vann ju sist jag var och bowlade så jag har en bra känsla, men den kan ju försvinna ganska fort när man väl har börjat :P

nej nu ska jag fortsätta kika runt lite. Vi hörs!

PussPuss
Victoria

RSS 2.0