onsdag

jaha onsdag idag och det är skönt, för det va min sista dag för den här veckan :) härligt. jobbade verkligen stenhårt idag! "erhm" :P dryg dag iaf. Kom hem 16.40 och skulle käka och sen skulle jag till Marica och färga  mitt hår! är helnöjd! :D skönt och få det gjort innan parken ;).

ja imorrn blir det parken för er som inte vet. ska dit med mina bästa brudar. ska vara hos malin innan och grilla och ha oss :) ska bli skojj :) men vet fortfarande inte vilken jacka jag ska ha :S beslutsångest! :/ vi får helt enkelt se.

nej nu orkar jag inte skriva nå mer. men det blir väl ett inlägg på fredag kanske. om jag har orken. <3

måndag

ja nu är det måndag och det är tungt. men hade iaf en kort dag idag från 8.35 till 11.40. så det va helt okej. var på kupolen man mamma efter och köpte benskydd och sen köpte jag en skinnjacka på Qvarnstörms eller vad det heter ;) mamma betalde :O ! haha Happyface ;) åkte hem och jag gick ut och gick :) pratade i tele oxå :) mycket trevligt. gick hem sen och käkade och nu sitter jag här. funderar på vad jag ska göra resten av kvällen. kanske ut och gå, bara vara hemma, äh jag vet inte, får se vad som händer.

bara 2 dar kvar i skolan nu :D fan va skönt det ska bli :)  sen på torsdag är det sista april och då innebär det att det blir parken :D!!!! har längtat som tuusan :P Anette ska med oxå:).

jag vet inte vad jag ska tro, är det sant det du säger eller säger du bara så? ibland verkar det som att det är okej men ibland inte. Vill få ett riktigt svar. Vet inte vad jag ska göra heller, men det är inte så lätt heller. Hoppas bara <3

måndag

ja måndag idag och första dagen i skolan efter lovet, var lite drygt att gå upp imorse men det gick tillslut. dagen var kort så det var skönt:) efter skolan skulle jag till tandläkaren sen åkte vi till rusta och sen hem. skönt att vara hemma. väntar just nu på mat och jag är jättehungrig.

helgen var helt okej  :) i lördags var det fest hos Alex som fyllde 20 ! hade hur kul som helst! även fast jag var helt slut efter dagens träning och match. kom kanske hem 20 i 3 och var jättepigg så jag kunde inte sova. efter nån timme kunde jag äntligen somna. i slutet av festen satt jag och Petri och pratade om allt möjligt:) världens snällaste pojk ;)
det var lite om lördagen, fredagen var lugn och jag tillbringade halva kvällen hos tobbe :)andra halvan tränade jag. Söndagen var ganska tung. Mådde inte spec bra :P men vad gör det? :P

nej nu ska jag äta och sen ska jag kanske ut och gå :)

blge

ja nu va det ett tag sen jag skrev, men jag har inte orkat. var iaf i blge idag med Linda :) hur kul som helst! jag behövde verkligen handla nu. jag köpte ett par tygskor, en jacka, jeans, tröjor, solglasögon strumpor :) behövligt. eller ja inte allt men :P
väntar på mat nu, är vråålhungrig, har bara ätit lilla menyn idag xD fick plusmeny på det så det var hur mkt mat som helst. men åt inte upp allt, ni som trodde det.

träning ikväll då :) ska bli skönt att röra lite på sig nu :) behövs verkligen efter all påskmat och godis som jag har slafsat i mig :P.

nej det var allt för idag :)

onsdag

ja då är det onsdag pch det är påsklov :D äntligen lixom :) har inte haft en allför jobbig dag idag, bröt till färger hela dan och det gick väl sådär xD. slutade halv 2. så det var skönt :). vet inte nå vad jag ska göra idag, det regnar oxå och jag blir deprimerad då. :(  men men. det blir nog lugnt idag och träning imorrn ist.

nej nu ska jag sluta skriva och njuta av att jag är ledig :) <3

lördag

ja, lördag idag och jag har varit ute hela dagen :) hur skönt som helst. har suttit ute och solat, varit ute och gått så det känns riktigt bra faktiskt. kom hen halv 8 typ och såg på robinson och jag vet vad du gjorde förra lördagen. skulle egentligen va med linda, men inte det. så det blev att va hemma och ha tråkigt istället. tänkte gå ut och gå men det blev inte så. så nu sitter jag här.

imorrn blir jag 17, inte så märkvärdigt men ändå. det är ju alltid nått. närmare till körkortet och krogen.:)

jaa vad ska man säga?

nej nu blir det inget mer. kanske skriver imorrn.

torsdag

ja då är det torsdag och 1 dag närmare helg. skönt ska det bli. fast jag har ju haft helg i några dagar redan känns det som. sjuk idag igen. Men imorrn ska jag pallra mig till skolan har jag bestämt. det känns behövligt.

nu längtar jag till

helgen
min födelsedag
påsklov
vår
parken
sommar
sommarlov :D

och ja det är min lilla lista på vad jag vill ha nu :)


:)

Ja onsdag idag och jag är hemma från skolan idag igen, är sjuk. Det känns så tråkigt när vädret är så himla fint och det äntligen håller på att bli våår :) jag är på bra humör nu för att det är så fint ute, solen skiner och det är varmt :). har redan varit ute och suttit på altanen och jag njöt verkligen :) så härligt ! hoppas att det här håller i sig nu så att det kan bli sommar nån himla gång. jag verkligen längtar till sommaren nu, ska bara vara ute hela tiden och bli brun. vara med kompisar, festa sola och bada :) åååh jag blir helt galen bara jag tänker på det :) bara det inte blir lika väder som förra sommaren, var lite dåligt då, mycket regn:S men det ska inte ske iår :D det har jag bestämt :).

Ja på söndag är det den 5:e och jag fyller 17 :) thihi. inte nått speciellt men det är alltid 1 år närmare 18 ;) haha. och körkort ;) det blir härliga tider :D. ja så är det :)

Parken snart då :) eller ja om 29 dar :) tror jag xD då blir det skoj :) längtar som faan :D

ja det var nog allt jag hade på hjärnan nu iaf :)   nu ska jag dra mig ut och sitta och njuta i solen :) hade bäst :) skriver kanske senare :) pusshej <3

RSS 2.0