äntligen

JULLOV :D fy tusan va skönt! och en vecka av det ska jag spendera med älsklingen i Fuerteventura :) UNDERBART! åker på måndag :))

idag har jag städat åt mamma så det är fint tills imorgon då vi ska ha julbord här :) mormor, farmor och familjen :) ska snart gå ut och försöka starta pappsens bil för att åka och handla.. det är ju en gammal traktor så den borde starta även idag! har aldrig varit några problem med den där bilen så vi får hoppas på det bästa :)

 
Yeah, I know, I know, when I compliment her she won't believe me
And it's so, it's so, sad to think that she don't see what I see
But every time she asks me do I look ok, I say

When I see your face, there's not a thing that I would change
Cause you're amazing, just the way you are
And when you smile, the whole world stops and stares for a while
Cause girl you're amazing, just the way you are.


<3

saknar min babe<3

inatt fick jag faktikst sova hela tiden. behövde inte gå upp och snyta mig hela tiden. :) så det går framåt, sakta med säkert!


sjuk

rubriken säger väl allt? längesen jag var såhär sjuk kan kan säga. snoret bara rinner och rinner, jag hör knappt någonting, hostan har börjat komma nu och jag mår bara dåligt.
men jag är ändå glad att jag är sjuk nu och inte sen när jag och darlingen ska åka iväg :) bara 12 dagar kvar nu :) iiih vad jag längtar! värme, sol, bad, Niklas, UNDERBART!! blir säkert någon utflykt oxå :) lovely!

funderar på vad jag ska hitta på för skoj idag! Tvn och datorn har jag ju inte alls fått nog av! men det finns inget annat att göra. skrev ett sms till N och frågade om han ville bada med mig idag men jag får väl inte svar än på ett tag..

får väl ruttna vid tvn då..

pussigull

måndag

är hemma från skolan idag. mådde så sjukt illa imorse så det var ingen idé att ens försöka åka till skolan. börjar att bli bättre och det är ju skönt :) ska snart lägga mig och kika på en film men vilken vet jag inte än, det visar sig.

mamma är i blge och handlar så är helt själv hemma och det är ganska najs! bra musik på hög volym!
får se om jag ska dra mig på träning ikväll, lutar åt det hållet.

du är den enda som har fått mig att känna såhär.
trodde aldrig att jag skulle kunna bli såhär lycklig som jag är idag
har blivit besviken och sviken många gånger så jag var rädd att jag aldrig skulle få uppleva
den här känslan igen.
du har fått mig att inse att det är den bästa känslan som finns
kan inte beskriva med ord hur mycket du betyder för mig
jag kan inte visa det med kärlek heller för det räcker inte till
jag tror inte du förstår vad jag känner för dig
vill och hoppas att det alltid kommer vara jag & du
jag kommer alltid stå vid din sida
jag älskar dig<3

N

I hope that you will see how much you mean to me
I love you<3

?

just nu fick jag en sån där känsla som jag har fått förut, att allt jag gör är eller blir fel och att jag ska hålla mig inne. känns som att jag kan börja storböla nu på direkten. men jag ska inte, jag ska inte.
förstår inte varför jag får sånna här perioder? jag har det så fruktansvärt bra, jag har en alldeles underbar, omtänksam och den bästa pojkvän man kan ha, världens bästa vänner och världens bästa familj ändå känner jag såhär.. lite kan bero på att jag är i den veckan som man brukar ha problems. och jag vet inte om det hände något idag som gör att jag känner såhär. så är det nu och det finns inte mycket att göra åt.

<3


RSS 2.0