sjuk..

ja det har varit en väldigt dålig uppdatering men det blir säkert bättre sen när det blir vinter, när man är inne och myser med en varm kopp choklad:) hihi längtar till det faktiskt. men inte till nått annat.
Vill inte ha det kallt och mörkt. Vill ha varmt och sol :D
förresten så ska jag till Cypern om exakt 15 dagar :D längtar som fan! ska bli så underbart skönt att komma härifrån ett tag. blir borta 1 vecka men det är bättre än ingenting alls :)

Livet rullar på som vanligt, är sjuk nu och har varit det sen i fredags:( börjar bli lite långtråkigt att vara hemma nu. men jag är på bättringsvägen iaf :) kanske blir skolan imorrn, slutar ju 11.15 så jag kanske står ut. Men jag vill ju bli riktigt frisk innan jag gör nått. Får väl se hur det blir.

På lördag ska jag troligtvis till världens bästa syster :) har inte varit där på evigheter. Men nu blir det av! Får se om vi ska på Dido på kvällen, för det är karaoke där:P beror ju på om det är 18-årsgräns:P men ska nog försöka komma in iaf :) fjäska lite :P
träffade henne härom dan när jag var hundvakt åt Charlie :) men ska bli skönt å få komma dit :)

Vill ju vara med Jocke oxå! har inte träffat honom sen jag vet inte när. evigheter!!! saknar honom så. Får väl se om vi kan träffas imorgon, vill verkligen! <3

nej nu ska jag ge mig, ska gå ut på altanen en vända och njuta av det fina vädert :) puss på er <3


RSS 2.0