lördag

snart är helgen slut och återigen dags för skola men det är inte långt kvar nu tills det blir lov :D ska bli såå skönt:) ska troligen jobba direkt efter skolan så jag får lite pengar för det behövs.

idag har det varit en trevlig dag med trevligt sällskap och god mat, det var nämligen en liten fest här idag för att Stefan har fyllt 40 :)

och nu är det synd om min karl här hemma. tycker synd om honom <3


;)

Tonight I'mma let you be the captain
Tonight I'mma let you do your thing, yeah
Tonight I'mma let you be a rider
Giddy up, giddy up, giddy up babe

Tonight I'mma let it be fire
Tonight I'mma let you take me higher
Tonight baby, we can get it on
Yeah, we can get it on, yeah
Do you like it boy?


då var det klart :D

jaa för er som inte visste så fick jag mitt efterlängtade körkort idag :D grattis till mig :)

helgen

vet att jag inte har skrivit på ett tag men det har varit lite mycket nu. men jag ska skärpa mig jag lovar :)

kan berätta att helgen var oförglömlig! var på kryssning med mamma, moster, syrran och kusin :) hade verkligen skitkul! :D provade alla möjliga drinkar och den sista jag drack var xanté och redbull, skiiitgod :D fick lov att köpa en flaska xanté :) nån slags päronkonjak tror jag :P 

och som Helene sa så var hon verkligen en turkmagnet! kändes som att alla turkar (och det var många kan jag lova!) kom fram och pratade och flörtade men ingen föll oss i smaken hahaha! runt 3 4 somnade vi och vi skulle upp 8, det kändes kan jag lova.. men söndagen gick fort och runt 8 var vi på hemmaplan och det var skönt.
men jag kommer sent glömma den här helgen :) tack alla :D

nu snart ska jag dra mig mot bussen och åka till skolan som jag verkligen inte är sugen på. sen blir det hem och plugga!

Niklas Persson<3

tisdag

ska snart cykla mot bussen och det ser jag verkligen inte fram emot. ska köra med Sören idag och sen ska jag ha svenska. känns som en ganska ovärd lektion men vad ska man göra? jag tycker att det känns fel att vara hemma från den lektionen oxå så det är lika bra att offra sig och åka dit.

Ikväll är det träning och jag hoppas att det blir kul, men det jag hoppas mest på är att vi får en tränare snart så man kan köra igång på riktigt. just nu känns det som att man får göra vad man vill på träningarna och så ska det inte va! men vi får väl se.

på måndag fyller min älskling år :) undra vad man kan köpa till honom då? några tips? om ni har det så hör av er :)
har några grejer som jag funderar på men jag vet inte när han ska få vad eftersom att han tar studenten oxå =) vi får se vad han får på måndag :)

nej nu ska jag fixa det sista sen bär det av mot bussen.
pusspuss<3

NIKLAS<3

p.s

jag är så stolt över mig själv nu :)

söndag

jag har blivit tvingad till att skriva nu så jag måste väl då. kan väl berätta att jag har varit i felvik idag på marknad med älsklingen :) hittade ingenting och det sög ju ganska hårt. men det var trevligt att åka dit iallafall! =)
blev tvingad till att sova här inatt oxå så jag lär väl göra det då ;) <3

och imorgon ska jag köra en manöverbana med Sören, får väl se hur det går men jag hoppas att det går bra (:
och på fredag har jag halkbana =) längtar faktiskt lite.

finns mycket att skriva men jag orkar verkligen inte nu. blir tidigt i säng ikväll så jag orkar ta mig upp imorgon.

Niklas Persson <3

.

jag har inte dött eller så men har bara ingen som helst lust att skriva så jag tar en paus ett litet tag så kommer jag igång sen igen :)


RSS 2.0