you make me strong

jahapp då har man fått sig en rejäl förkylning oxå. det får jag jämt när skolan börjar, det spelar ingen roll vad jag gör jag åker alltid dit på det men det är väl som det är! tror inte att jag kommer bli av med den på ett tag heller, brukar alltid vara snorig i några månader och det är ganska tungt.

halv 4 imorse trodde jag att mina sista minuter var inne alltså! har aldrig varit med om något liknande och så äckligt! vaknade och skulle gå och snyta mig och när jag hade gjort det så började det brusa i mina öron och jag hörde absolut ingenting. det var som att mina öron var i ett glas med vatten när man stoppar ner en brustablett, sen kändes det som att mina öron brann upp innifrån, det var så obehagligt att jag fick lov att sätta mig i sängen och vila. och när jag sitter där så svartnar allt och jag varken ser eller hör någonting, PANIK!
när jag fick "tillbaka" synen så gick jag in på toa igen och kollade mig i spegeln och jag såg hur all färg bara försvann i ansiktet och jag blev verkligen likblek. kände mig kallsvettig och spyfärdig så jag satt mig på golvet bredvid toan och väntade på att nått skulle komma men icke det. så jag bestämde mig för att gå ner till mamma och berätta. och min älskade mamma sa att hon skulle följa med mig upp och sitta med mig ett tag och se om det blev likadant men som tur var blev det inte det och jag somnade medan mamma satt bredvid mig i sängen och strök mig i pannan :)
kände mig som ett litet barn när jag låg där men det var så skönt att hon var där bredvid mig:) somnade så skönt.
alltså det går inte att beskriva hur obehagligt allt var och att det blev så efter en liten snytning :S
får hoppas att det inte blir lika inatt!

nej nu ska jag ta mig en glass och mysa med mamma framför tvn :)

ps. fick besök av den underbaraste idag oxå :) han kan inte låta bli att komma hit fast jag bara snorar :) <3

.

have you ever loved somebody so much you can barely breathe when you're with them?

I do it right now <3

friday!

och jag är ledig :) känns riktigt skönt! ska bege mig till blge senare idag för att umgås med Bella Malin och Sara. Malin och Bella har ju fått körkort så nu blir det åka av! vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något skoj blir det ju:)
sen ikväll klockan 6 så ska vi grilla hemma hos Camilla och Perra, trevlans! sen blir det nog att vi slaggar där och sen ska jag med Niklas och åka lastbil till Malung. sen är det bara att lägga sig i någon timme och sedan åka till Älvdalen på match! mycket åka blir det nu men det är ju kul att det händer nått! :)
ska snart börja fixa till mig lite så man ser lite piggare ut.

puss<3

long time

som ni kanske märker så har jag inte skrivit på ett tag men jag har ingen lust alls därför blir det lite som det blir.

har iallafall varit i Sthlm med Bella, Sara och Malin :) hade skitkul! gick på stan och på gröna lund. ett minne för livet!
sen har jag varit hos min syster och hjälp henne med huset. Målade och tapetserade och det blev kanon! hon tyckte att jag var jätteduktig! kul att nån tycker det ;) tycker inte det själv så det är kul att höra.

igår så var jag och Niklas ute och fiskade. eller ja, han fiskade och jag rodde. sen på kvällen kom min bror och skulle med och fiska så vi åkte ut igen:) riktigt mysigt var det, vattnet var helt lungt och stilla så det var jättefint!

ska snart be min älskade att skjutsa hem mig för jag ska på träning ikväll.

och imorgon börjar skolan igen. får se hur det här året blir. :)

pussigull!

I see the love that we share

torsdag idag och jag har match ikväll! första på länge så vi får se hur det går. konditionen är inte på topp kan jag säga. och jag hoppas verkligen att jag slipper stå. men det visar sig väl.

igår så var jag pappa och jimmy hemma hos jimmy och fixade med huset :) eller med tomten. jag ska kanske dit idag oxå och göra någonting! det är så kul när man ser att det händer någonting :) synd att det inte är ens eget bara, då hade det varit roligare :D men jag kommer nog vara där lite titt som tätt (: jag har ju bjudit  in mig själv på inflyttningsfesten haha. 

nej nu ska jag fortsätta och kika lite :)

Niklas Persson är den bästa <3

.

känner att jag måste blogga nu. har egentligen ingen lust alls. funderar på att lägga ner det här men då kommer det stunder som jag känner att jag verkligen måste blogga och då har jag ingenstans att skriva, så den får bli kvar ett tag till.

var i fredriksberg i fredags och lördags. riktigt kul måste jag säga! mamma blev ledig på lördan så hon frågade mig om vi skulle ringa och kolla om det fanns någon stuga ledig och det fanns det :) en nyrenoverad med bastu och grejs i! så otroligt snygg så det finns inte! en sån ska jag ha. iallafall så tog det oss 12 minuter och packa 3 stora väskor fullproppade med sängkläder och vanliga kläder och regnkläder och allt man behöver, sen var vi på väg :)
på kvällen ringde Therese och frågade om det fanns plats i stugan åt henne och det gjorde det! så hon kom och jag syrran mamma och pappa spelade spel och drack en god drink och hade det trevligt.
och sen på lördagen var det att gå upp tidigt och städa stugan och sen bar det av mot tyfors och kika på folkrace igen. Min pappa kom 2:a i A-finalen för D/V! han är så duktigt min pappa :)
sen åkte vi hemåt och jag fick träffa min baby <3
helgen har varit görbra! och nästa helg blir det parken på lördag och på söndag åker jag troligtvis till Sthlm :)

förresten så hade jag en jätteotrevlig dröm inatt. vaknade av att jag grät och jag kommer ihåg allt vad som hände :( tänk om drömmen blir sann, då vet jag inte vad jag tar mig till..

Älskar Niklas Persson mest av allt :)

RSS 2.0